Nyt on tullut pakattua tavaraa huoneista niin pahvilaatikoihin kuin jätesäkkeihin jo muutamana päivänä. Mitään ei vaan näytä "kadonneen" vielä. sillä olen lähinnä purkanut vaate- ja liinavaatekomeroiden sisältöjä. Ja raivannut yhdestä omasta vaatekaapistani lapsille vatekomeroa. Siis nyt ei voi olla käytössä kymmeniä paitoja jokaisella kun vaatekomeroita on 4 ja asukkaita 5 Huuto Siis kolmen lapsen vaatekomeroista lähti 2 jätesäkkiä vaatetta vintille ja pieni osa vaan jäi käyttöön. Onneksi näin kesää kohti sai paksut colleget ym. kerätä pois.

Tänään mies kävi isäni kanssa ostamassa kaikiaan 7ulko ovea Tukittu No yksi meni vanhemmilleni, mutta muut odottelevat meidän remonttia. Siinä on parvekeovet ym.

Tästä se sitten lähtee... Vain aloittamista vaille valmista Kieli ulkona

Vierailija kirjoitti 29.05.2009 - 08:15
No teil sitten rahoitus järjestyikin, mukavaa.Aiotteko remontoida koko talon? Omaakin olis jossai vaiheessa tarkotus rempata..Saas nähä millo
Mie ite kirjoitti 29.05.2009 - 14:19
Ei rahoitusta pankista irronnut, mutta tehdään nyt sitä mukaa kuin rahkeet riittää. Ensin aloitellaan jo olemassa olevien remontilla ennen laajennuksen tekoa. Nuo huoneet jotka alhaalta remontoidaan, uusitaan lattiat, eli entiset puretaan ihan kokonaan että näkee millaiset eristeet on ja saa ne uusittua. Ja materiaalit noiden remonttiin on hankittu, lattia laminaatteja ja toisen huoneen tapetteja myöten. (noi laminaatit ja tapetit jokunen vuosi sitten :D)
Kade kirjoitti 29.05.2009 - 21:14
Tommottis rahkeet kyl meillekin kelpais...lapsukaisia on myös ja miehenkutale myös pitkällä lomautuksella, kun arki pyörii täysin miinus merkkisellä rahalla ja luottotili paukkuu...Millä konstein teillä pärjätään, annas vinkkiä. Ja hyvää kesää sekä ahkeruutta remonttiin
Mie ite kirjoitti 02.06.2009 - 18:31
En mä oikeastaan tiedä edes kuinka me on pärjätty, sitä on moni ihmetellyt, siis kai se on perus nuukuus joka on elämän ohjaksissa. Meillä siis ei mene rahat uusiin vaatteisiin, ei siis lapset kulje adidaksen verkkareissa. Käytettynä saavat ja kirppareilta & alennusmyynneistä hankin lähes kaiken mitä tarvitaan. Toki auttaa paljon sekin, että pystyy itse tekemään, ompelemaan jne. Vaikka tulot on köyhyys rajan alapuolelta, aina on joku euro jäänyt säästöön. Kyllä sitä jo kymmenessä vuodessa jotain kertyy kun nuukasti elää. Ja rakennus tarvikkeistakin kun on kyse niin alennusmyynneistä on ostettu ja halvimmat etsitty. Tapetitkin kun tuohon yhteen huoneeseen ostin niin alennuskorista ne löysin 3e rulla :)
Lisään tuohon kommenttiini vielä; lapsiperheellisille varmasti on tiedossa millaiset on kodinhoidon tuet, siis ei niillä "mällätä", itse on ollut kotona jo miltei 8 vuotta lasten kanssa, ja tulot on ollut pienet. Siinä on olut pakko nipistää lähes kaikesta, kyllähän sitä nuorempana oli kalliitakin harrastuksia ja olin jäsenenä vaikka missä kerhoissa, mutta kaikki ne oli jätettävä. Ja toisaalta hyvin on tullut niitäkin ilman toimeen :) Sitä on vaan elettävä kulloistenkin tulojen mukaan, mikäli siihen ei pysty niin kusessahan on. Kuten niin monesti tiedotusvälineistä saa huomata kun lainarahalla ja pika vipeillä yritetään pitää yllä tiettyä elintasoa! Meille on kelvannut toisten entiset ja hylkäämät, tosin voisi olla jopa ronkelimpikin, alkaa kertyä nurkkiin liiaksikin rompetta ;) Nirso ei voi olla! Joskus toki ottaa ihan voimille aina miettiä sitä edullisinta vaihtoehtoa kulutuksessaan. Ruokaostokset on mietittävä tarjousten mukaan, joskus jopa ostettava varastoon kun tarjouksessa on. Paljon on myös tehtävä itse. Toki näin maalla asuvana auttaa se kun on kasvihuone, marjapensaitakin niin paljon, että mehua saa talven tarpeisiin; meillä ei siis kitata limpparia. Ja mies metsästää, linnunlihaa on pakkasessa ja isäni käy hirvimetsällä; sietä tulee jauhenlihaa ym. Kalaakin saa ihan omasta rannasta käsin. Ruuassa voi säästää PALJON kun käyttää luonnon antimia ja marjastus, sienestys ja kalastus on jokaisen ulottuvilla.